Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Van 17 tot met 19 april verschillende straten afgesloten voor werkzaamheden voor The Passion '
15apr

Van 17 tot met 19 april verschillende straten afgesloten voor werkzaamheden voor The Passion

DORDRECHT -Deze week, 18 april op Witte Donderdag, is de live uitzending van The Passion in Dordrecht. De opbouwwerkzaamheden in het Maartensgat zijn in volle gang. Hier komt een groot drijvend podium en zal voor het grootste gedeelte The Passion plaatsvinden. 

Tot 16 april is de Lange Geldersekade alleen richting de stad in, open voor het verkeer. Verkeer de stad uit, zal om moeten rijden. Van 17 tot en met 19 april is de Lange Geldersekade volledig afgesloten voor verkeer. Dat geldt dan voor het hele evenemententerrein: ook de Korte Geldersekade, het Maartensgat, de Mazelaarsstraat, de Korte Engelenburgerkade, Grotekerksplein (tuin van de Grote Kerk), delen van de Hooikade en het Blauwpoortsplein.

Extra fietsenstallingen
Speciaal voor The Passion zijn de fietsenstallingen in de Raamstraat en Kolfstraat open tot 01.00 uur. Ook zijn er extra fietsenstallingen op het Sint Suraplein, de Aardappelmarkt en het Stadhuisplein.

Gratis parkeren
Je auto kun je (de eerste 24 uur) gratis parkeren op parkeerterrein Weeskinderendijk. Vanaf hier is het ongeveer 10-15 minuten lopen naar het Maartensgat. In de binnenstad kun je terecht in verschillende parkeergarages.

Eigentijds paasverhaal
The Passion is een eigentijdse vertelling van het paasverhaal, dat rechtstreeks wordt uitgezonden op NPO.Deel dit bericht met je vrienden!