Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Nominaties voor Groene Lintjes gevraagd?'
15apr

Nominaties voor Groene Lintjes gevraagd?

DORDRECHT - Het is overal te voelen: het bruist van de initiatieven om de wereld groener en vriendelijker te maken voor mens en dier. GroenLinks Drechtsteden wil deze doorzetters - denkers en doeners voor duurzame Drechtsteden - graag in het zonnetje zetten. Daarom reikt GroenLinks ook dit jaar weer de Groene Lintjes uit.

Kent u personen of organisaties die naar uw mening een groen lintje verdienen? Laat het GroenLinks uiterlijk 22 april weten door uw nominatie op te geven op de https://drechtsteden.groenlinks.nl/agenda/nominaties-voorgroene-lintje-gevraagd!

U kunt uw voorstel voor een nominatie ook aan ons e-mailen: groenelintjes.drechtsteden2019@gmail.com

Geef dan bij de nominatie de naam van de persoon of organisatie die u wilt nomineren door alsmede de reden waarom u vindt dat deze persoon of organisatie een groen lintje verdient. Nominaties kunnen tot en met 22 april ingediend worden.

Stemming & uitreiking
De Groene Lintjes zijn een publieksprijs. Dat betekent dat bewoners van de Drechtsteden worden uitgenodigd om te stemmen. De stemming wordt geopend op 1 mei, men kan stemmen (op de GroenLinks Drechtsteden website) tot en met 22 mei. De feestelijke uitreiking vindt plaats op woensdag 5 juni, op Wereldmilieudag.

Met een vraag of opmerking over de Groene Lintjes Drechtsteden 2019 kunt u GroenLinks bereiken via: groenelintjes.drechtsteden2019@gmail.com

Zie ook:
Stemming Groene Lintjes 2017 geopend (ma, 22 mei 2017)
Nominaties voor 'Groene Lintjes' gevraagd (vr, 28 apr 2017)
De Groene Lintjes 2015 zijn in aantocht (do, 4 jun 2015)
Groene lintjes voor biologische groenteleverancier en initiatiefnemer Duurzaamheidgids (ma, 30 jun 2014)
GroenLinks deelt ook dit jaar Groene Lintjes uit (wo, 8 mei 2013)


Deel dit bericht met je vrienden!