Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Dansen met 078podcasts in Dordrecht tijdens Koningsdag 2019'
12apr

Dansen met 078podcasts in Dordrecht tijdens Koningsdag 2019

DORDRECHT - Zaterdag 27 april vindt er weer Koningsdag plaats in Nederland. Uiteraard is er in Dordrecht ook weer genoeg te beleven. Ruim 12 uur lang de lekkerste dansmuziek zoals funky house, techhouse én techno. Verdeeld over twee events organiseert 078 Podcasts overdag Finn's KoningsHouse 2019 en 's avonds 078podcasts gaat DOOR!

Finn’s KoningsHouse
Onder het genot van heerlijke house- en techhouse muziek komen jonge en oude Dordtenaren bij elkaar voor een relaxte Koningsdag. Dansjes en drankjes op het mooiste plekje van Dordt, namelijk onder toeziend oog van “De Grote Kerk”.  078 Podcasts organiseert samen Finn’s Eten & Drinken Dordrecht voor de vijfde maal: Finn’s KoningsHouse!  Dit is een gratis event voor en door Dordtenaren én iedereen daar buiten!

078 Podcasts gaat DOOR
De officiële afterparty van Finn’s KoningsHouse, voor iedereen die nog even DOOR wil. Vanaf 20.00 uur tot een uurtje of 01.00 uur ’s zal er heerlijke techno muziek gedraaid worden voor iedereen die ´s avonds ook nog even gezellig dansje wil maken. Tickets a € 5,00 p/s zijn alleen in de voorverkoop bij DOOR aan te schaffen. DOOR is tegenwoordig gevestigd op de Spuiboulevard in het voormalig belastingkantoor en blijkt wederom de ideale locatie om het feest voor te zetten waar het overdag gestopt is.Deel dit bericht met je vrienden!