Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Inwoners Dordrecht winnen 250.000 euro bij Postcode Loterij'
10apr

Inwoners Dordrecht winnen 250.000 euro bij Postcode Loterij

DORDRECHT - Een grote verrassing voor elf deelnemers van de Postcode Loterij uit Dordrecht. Op hun postcode is in de trekking van de Postcode Loterij de PostcodeStraatprijs gevallen. Dinsdag werden de winnaars door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verrast met de cheques.

De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 50.000 euro (1 winnaar)
- 25.000 euro (6 winnaars)
- 12.500 euro (4 winnaars)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Rein (68) en Truus winnen 25.000 euro én de BMW: "Wát is dit een grote verrassing. Grandioos! We gaan binnenkort verhuizen, dus deze prijs komt ontzettend goed uit."

Frans (75) en Jonie winnen 50.000 euro en zijn blij verrast: "Wat is dit geweldig! We zouden dolgraag een nieuwe eethoek kopen en een mooi reisje willen maken. Dat gaat nu wel lukken."

PostcodeStraatprijs
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs precies werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs'.

Uitreiking te zien op tv
De uitzending van de uitreiking op de Stevensweg in Dordrecht is op zondag 14 april te zien bij ‘Eén tegen 100' op RTL4. Het programma start om 21.30 uur.Fotobijschriften:
Foto 1 boven artikel: Rein en Truus uit Dordrecht worden verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld met de PostcodeStraatprijs-cheque én de BMW.
Foto 2 hierboven: Frans en Jonie uit Dordrecht worden verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld met de PostcodeStraatprijs-cheque.
Foto 3 hieronder: Inwoners uit Dordrecht worden verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld met de PostcodeStraatprijs-cheques.

Zie ook:
Inwoners Dordrecht winnen samen 100.000 euro bij Postcode Loterij (wo, 3 okt 2018)
Luxe ontbijt met gouden Postcode Loterij-cheques voor inwoners Beukenlaan (di, 17 jul 2018)
Charlotte uit Dordrecht wint auto bij tv-programma Postcodeloterij Miljoenenjacht (di, 4 apr 2017)


Deel dit bericht met je vrienden!