zaterdag 29 januari 2022

Alles over Dordrecht

Zorggroep Crabbehoff, De Gravin en De Wijnstok open voor publiek tijdens The Passion

8 april 2019

DORDRECHT - ‘Je bent niet alleen’ is het thema van het muzikale evenement The Passion dat dit jaar in Dordrecht plaatsvindt op donderdagavond 18 april. Een thema dat naadloos aansluit bij de gedachten van Zorggroep Crabbehoff, wijkcentrum voor senioren De Gravin en Protestantste kerk De Wijnstok. Gezamenlijk hebben zij besloten de deuren open te stellen voor publiek zodat niemand deze avond alleen hoeft te beleven.

Zorggroep Crabbehoff
Bewoners, mensen uit de aanleunwoningen en mensen uit de wijk zijn van harte welkom om de televisie-uitzending te komen kijken. Bij woon-zorgcentrum Dubbelmonde is dat in de Biesboschzaal (Koningstraat 290). Bij locatie Crabbehoff staan de gastvrouwen klaar in de Plaza (Groen van Prinstererweg 38). Na een toelichting van een geestelijk verzorger wordt de uitzending vanaf 20.30 uur bekeken op groot scherm. Uiteraard wordt op beide locaties gezorgd voor een drankje en een hapje. Entree is gratis, inloop is vanaf 19.30 uur.

Wijkcentrum De Gravin
Bij wijkcentrum De Gravin wordt eerst gezamenlijk gegeten (soep, patat met een snack en een nagerecht). Daarna wordt op een groot scherm naar The Passion gekeken. Kaarten à € 2,50 zijn vanaf 5 april te koop aan de bar van De Gravin tijdens kantooruren. Deze avond begint om 18.30 uur. Let op: het aantal plaatsen voor is beperkt.

Protestantse wijkgemeente Dubbeldam ‘De Wijnstok’
Ook bij De Wijnstok is men van harte welkom om The Passion op groot scherm te bekijken. Vanaf 20.00 uur staat koffie en thee klaar op de Dubbelsteynlaan West 70. Entree is gratis.
                                                                                                 
Over Zorggroep Crabbehoff
Ruim 700 medewerkers bieden in Dordrecht zorg- en dienstverlening in ons behandelcentrum, onze woon-zorgcentra en bij de mensen thuis. Zorg leveren we samen. De rode draad hierin is zinvol leven. Wij stimuleren mensen zich te richten op wat van waarde is in hun leven. Dat vind je terug in onze kernwaarden betrokken, ondernemend en verantwoordelijk.
Onze medewerkers en vrijwilligers ondersteunen de cliënten met hart en ziel. Respectvol en professioneel. Met oog voor eigen regie en zelfstandigheid van de zorgvrager. Zorg en dienstverlening vanuit de menselijke maat. Dát is wat wij bieden.

Over De Gravin
De Gravin is het wijkcentrum voor senioren te Dubbeldam. Ongeveer 50 vrijwilligers organiseren hier activiteiten, evenementen en clubs voor 50-plussers.

Deel dit bericht met je vrienden!