Dutch Windmills in Noord-Holland naar zege

08 april 2019

DORDRECHT - Dutch Windmills kende zaterdag een goede dag. Behalve dat bekend werd dat de Dordtse basketbalclub een nieuwe sponsor binnen heeft, won het basketbalteam in de dutch basketball league het uitduel bij Dozy Den Helder (75-83). De eerste twee kwarten vormden de basis van de overwinning.

In het eerste kwart pakte Dutch Windmills een 21-16 voorsprong. De rust werd bereikt met een 30-48 stand. Na de thee ging Dozy Den Helder aanzetten en bracht de thuisploeg het puntenverschil uiteindelijk terug naar acht (75-83). Dutch Windmills blijft, ondanks de zege, vijfde in de dutch basketball league met nu 34 punten uit 29 wedstrijden.