Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Zaterdag 23 maart ontvangt Ben Corino mede eigenaar van Coffeelicious Fiona Stoger'
22mrt

Zaterdag 23 maart ontvangt Ben Corino mede eigenaar van Coffeelicious Fiona Stoger

DORDRECHT - Zaterdag 23 maart ontvangt Ben Corino de Dordtse onderneemster en mede eigenaar van Coffeelicious Fiona Stoger. De succesvolle Coffeelicious Breakfast & Lunchroom opende haar deur in November 2012. Nu ruim zes en half jaar verder zijn de activiteiten verder uitgebreid in Dordrecht maar ook met vestigingen in Breda, Den Haag en Rotterdam.

Je mag dus gerust stellen dat het goed gaat met Coffeelicious. En het einde van de uitbreidingen is nog niet inzicht. Haar ideaal is om straks zo’n twintig vestigingen in het land te hebben. Wat is nu het geheim van dit hardwerkend familiebedrijf waarmee zij blijkbaar een onderscheidend concept bedacht hebben dat aanslaat?

Hierover en uiteraard nog andere onderwerpen gaat Ben het gesprek over aan met Fiona.

'Goed vertrouwen met de managers van alle vestigingen en we hebben veel onderling contact. In Rotterdam en Breda zijn we benaderd door de huisbazen en dat voelde goed.

In het tweede uur is er de aandacht voor de actualiteit uit Dordrecht en Drechtsteden.

De Dichter van dienst is Josse kok

Het derde uur staat in het teken van de politieke actualteit aan de Politieke Stamtafel.

Studio De Witt van 10.00 u-13.00 u bij Drechtstad FM 95.7 (ether) 105.9 (kabel) Kanaal 1083 (KPN), kanaal 915 (Ziggo) of de website van RTV Dordrecht of Drechtstad FM via de link Live Radio. Deel dit bericht met je vrienden!