Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Zaterdag 16 maart : Dhr en mevrouw Gruiters oud-verloskundigen hoofdgasten in Studio De Witt'
15mrt

Zaterdag 16 maart : Dhr en mevrouw Gruiters oud-verloskundigen hoofdgasten in Studio De Witt

DORDRECHT - Op zaterdag 16 maart zijn Dhr en mevrouw Gruiters, oud-verloskundigen in Dordrecht de hoofdgasten in de uitzending van Studio De Witt.

Vijfenveertig jaar lang bestierden zij in Dordrecht een verloskundige praktijk. Zo’n 10.000 bevallingen deden zij in deze stad. De kans is groot dat kinderen die werden geboren tussen eind jaren zestig en in het eerste decennium van deze eeuw door een van deze echtlieden geholpen werden bij het ter wereld komen.

Met dit bijzondere echtpaar gaat Ben Corino in deze uitzending in gesprek. Over hun keuze voor de verloskunde. Hun praktijkervaringen om samen als duo dit werk te doen naast hun gezin.

Ze zijn nu al weer enige jaren gestopt. Wat niet wil zeggen date er op de lauweren wordt gerust. Vorige maand kreeg mevrouw Gruiters de erkenning voor haar maatschappelijke inzet. Namens het gemeentebestuur overhandigde wethouder Peter Heijkoop haar de Johan de Witt speld.

In het tweede uur is er de aandacht voor de actualiteit uit Dordrecht en de Drechtsteden. Het derde uur staat in het teken van de politieke actualteit aan de Politieke Stamtafel.Deel dit bericht met je vrienden!