dinsdag 30 november 2021

Alles over Dordrecht

Burgemeester Wouter Kolff op bezoek bij tienjarig Dordrecht.net

14 maart 2019 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Op 9 maart 2019 was het 10 jaar geleden dat de website Dordrecht.net van start is gegaan. Deze site is een initiatief van Avant Webdiensten, voorheen bekend als Bezichtig.nu en biedt naast nieuws ook onder andere een agenda, vacaturebank en een bedrijvengids.

De website maakt deel uit van Drechtsteden.net waar ook Zwijndrecht.net, Alblasserdam.net, Papendrecht.net, Ambacht.net en Sliedrecht.net onder vallen.

Burgemeester Wouter Kolff bracht donderdag 14 maart in het kader van dit 10-jarig bestaan een bezoek aan de eigenaar van Avant Webdiensten Hans Huisman en zijn medewerkers, in hun kantoor in Alblasserdam op het Nieuwland Parc 11N. Er waren heerlijke gebakjes met Dordrecht.net logo geregeld.

Wouter Kolff was erg geïnteresseerd en stelde gerichte vragen. Zo was hij benieuwd naar de bezoekersaantallen, het redactieteam en het verdienmodel, waar Hans Huisman uitleg over gaf. Ook de communicatie adviseur van de burgemeester, Marc van Wijnen, en de chauffeur van de burgemeester waren aanwezig en stelden diverse vragen.

Foto's: Wim van de Pol

Zie ook:

Lees meer over:

burgemeester jubileum avant
Deel dit bericht met je vrienden!