Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Stichting wil herinnering aan werk en gedachtegoed Will Ferwerda blijvend levend houden' Will Ferwerda
14mrt

Stichting wil herinnering aan werk en gedachtegoed Will Ferwerda blijvend levend houden

DORDRECHT - Het  afscheid van de spraakmakende kunstenaar WILL FERWERDA (1941-2019) is maandag 18 maart vanaf 13 uur in het uitvaartcentrum in de Wilhelminazaal bij de Essenhof .

De stichting - die een deel van zijn nalatenschap beheert - laat op weg daarheen in een verklaring weten dat de stichting de herinneringen aan Will zijn werk en zijn gedachtegoed levend probeert  te houden.

De verklaring luidt:

PLOTSELING WAS ZIJN TIJD OP
                             26JUNI 1941     12 MAART 2019   

Op 12 maart is onze kunstenaar Will Ferwerda overleden. Als gepassioneerd voorvechter voor de vrije expressie en gekant tegen iedere vorm van fascisme, verliezen we in Will een enorme inspirator, verbinder en story teller.


Zijn inspiratie zal via al zijn kunstwerken blijven voortleven. De Will Ferwerda Foundation stelt zich tot doel de herinnering aan zijn werk en zijn gedachtegoed blijvend levend te houden .


Er is gelegenheid tot condoleren en afscheid nemen op maandag 18 maart 2019 van 13.00 tot 13.45 uur in de Wilhelminazaal van het uitvaartcentrum, Nassauweg 190 te Dordrecht.
Aansluitend zal de plechtigheid worden gehouden in eerdergenoemde zaal, waarna de crematie zal plaatsvinden.


Wilt u een bloem meenemen als laatste groet.

Namens de stichting Will Ferwerda foundation
Paul Engelsman
Ed Nunnikhoven
Cees van den Herik
Jaap SmitsDeel dit bericht met je vrienden!