Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Oud-wethouder Harry Wagemakers uit Dordrecht lijsttrekker voor vijftig plus bij waterschapverkiezing' Oud-wethouder Harry wagemakers
09mrt

Oud-wethouder Harry Wagemakers uit Dordrecht lijsttrekker voor vijftig plus bij waterschapverkiezing

DORDRECHT - Oud-wethouder van Dordrecht, dr. H.P.A. (Harry) Wagemakers,  is lijsttrekker voor de landelijke partij 50 plus bij de verkiezingen voor het algemeen bestuur van het waterschap Hollandse Biesbosch.

Hij werd in 2006 raadslid voor Beter voor Dordt (BVD) en was van 2010 tot 2014 wethouder voor deze partij. Tussen 2014 en 2018 was Wagemakers onafhankelijk raadslid in het Stadhuis na zijn vertrek bij BVD.

Wagemakers is niet de enige oud-wethouder bij de verkiezingen voor het waterschap. Cok Sas voert de kandidatenlijst aan bij de PvdA.

De partij vijftig plus heeft nog geen eigen afdeling in Dordrecht. In de raad zit wel een fractie van de VSP: De verenigde senioren partij (VSP). De partij heeft twee zetels. Margret Stolk is de politiek leidster van de VSP. Oud raadslid Henk Tazelaar is de man op de achtergrond.Deel dit bericht met je vrienden!