zondag 20 september 2020

Alles over Dordrecht

SC Emma zoekt nieuwe sponsors

6 maart 2019 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Zoals misschien bekend is de Sponsorcommissie van SC Emma de afgelopen tijd druk bezig geweest om de sponsoring binnen SC Emma weer op niveau te krijgen. Zij kunnen nu melden dat dit tot op heden goed lukt, de sponsorinkomsten zijn namelijk, ten opzichte van Januari 2018, met 200% gestegen. Hier zijn zij uiteraard erg trots op.

Binnen de sponsorcommissie werken ze met slechts 4 vrijwilligers die dit, naast hun normale baan of opleiding, op poten hebben gezet. Hier heeft veel tijd ingezeten, want bij alleen sponsoren werven blijft het niet. Het ging hierbij ook om het op poten zetten van de gehele administratie (facturen, contracten e.d.), als tussenpersoon fungeren tussen het reclamebureau (Ardventure) en de sponsoren, het bedenken van nieuwe ideeën (Rood/Blauwe Hart, Lichtbakken e.d.) enzovoorts. Hieruit voortvloeiend komt hetgeen dat misschien wel het belangrijkst is en waar vanaf heden veel tijd in gaat zitten: het onderhouden van de sponsorcontacten.

Op dit moment zitten zij bijna aan het maximale wat zij met de huidige sponsormogelijkheden binnen kunnen halen. Hun doelstelling is dat zij voor het einde van dit seizoen (loopt tot 30 Juni) aan de max zitten. Met andere woorden: Dan willen zij dus al de resterende sponsormogelijkheden verkocht hebben.

Hiervoor wordt nu eenmalige hulp gevraagd.

'Mogelijk kent u iemand met een eigen bedrijf, of werkt u zelf bij een bedrijf dat mogelijk geïnteresseerd is in het sponsoren van de vereniging SC Emma. U zou SC Emma erg helpen door de betreffende bedrijven eens te benaderen. De sponsormogelijkheden die nog open staan zijn:

- 4 Reclameborden aan parkeerplaatszijde: €200,- per seizoen, eenmalig €150,- (min. 3 seizoenen)

- 9 Reclameborden aan trainingsveldzijde: €200,- per seizoen, eenmalig €150,- (min. 3 seizoenen)

- 3 Lichtbakken (75 cm hoog, 5 meter breed): €1000,- per seizoen (min. 3 seizoenen)

- 4 Kleedkamerdeuren: €100,- per seizoen, eenmalig €100,- (min. 3 seizoenen)

- 3 Plaatsen Rood/Blauwe Hart: €50,- per seizoen

(Let op, alle genoemde prijzen zijn Excl. BTW)

De sponsorcommissie van SC Emma beseft derhalve dat het sponsoren van een vereniging voor het grootste gedeelte bestaat uit gunnen. Daarom proberen zij zo gunstig mogelijke omstandigheden te creëren. Mocht er interesse zijn, dan dan kunt u direct contact opnemen met 1 van de leden van de Sponsorcommissie (Edwin, Martin, Max of Joey) of mailen naar Sponsorcommissie@scemma.nl

Lees meer over:

voetbal sponsors sc emma
Deel dit bericht met je vrienden!