zaterdag 16 januari 2021

Alles over Dordrecht

Stichting Leefwerf De Biesbosch op volle kracht vooruit met een uitgebreid bestuur

18 februari 2019

DORDRECHT - Stichting Leefwerf De Biesbosch op volle kracht vooruit met een uitgebreid bestuur, een nieuwe Raad van Advies en een nieuwe Bouwcommissie.

Afgelopen jaren is er hard gewerkt aan de plannen om het Burgerinitiatief Leefwerf De Biesbosch. Nu gaat het om de uitvoering van al deze plannen.

Op Stadswerven komt een aantal historische schepen te liggen in de Zuidelijke Insteekhaven. Ook komt er een drijvende tuin en sommige boten worden ook publiek toegankelijk gemaakt. Zodat historie, recreatie en water een sterke trekker worden op de Stadswerven en in de regio.

In 2019 zal Leefwerf gerealiseerd gaan worden. Dit is een grote verantwoording. Daarom is het bestuur uitgebreid en is er een Bouwcommissie en een Raad van Advies samengesteld. Dit allemaal om het initiatief zo goed mogelijk en zo succesvol mogelijk uit te voeren.

Het bestuur van Stichting Leefwerf De Biesbosch bestaat uit:
Martine van Lier, Martin Bloem, Jan Janssen, Arjan Klijnsoon, Jacqueline van den Bergh en Corrie Poldervaart. Elio Barone is directeur van de stichting.

De Bouwcommissie bestaat uit:
Jan de Keizer, Arine van den Heuvel, Hans Muilkens, Joep Willems en partner Stichting De Binnenvaart.

De Raad van Advies bestaat uit:
Joop Hylkema, Erik van Heiningen, Dominic Schrijer, Gert Loomeijer, Bert van den Burgt en Govert Veldhuijzen.

Op de stralende vrijdagmiddag 15 februari was de eerste gezamenlijke bijeenkomst aan boord van de Rene Siegfried. Om met elkaar kennis te maken, informatie te delen en om het Burgerinitiatief een stevige stap vooruit te laten zetten.

Op de foto aan boord de Franse motor Marot van Stichting De Binnenvaart:

v.l.n.r. Elio Barone, Corrie Poldervaart, Jacqueline van den Bergh, Arine van den Heuvel, Martine van Lier, Jos Hubens, Bert van den Burgt, Arjan Klijnsoon, Gert Loomeijer, Martin Bloem, Jan Janssen, Joop Hylkema en Hans Muilkens. Foto: Leo

Lees meer over:

biesbosch leefwerf
Deel dit bericht met je vrienden!