Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'CDA brengt Valentijnsbezoek aan Diaconaal Aandachtscentrum'
15feb

CDA brengt Valentijnsbezoek aan Diaconaal Aandachtscentrum

DORDRECHT - Op 14 februari heeft het CDA een taart langsgebracht bij het Diaconaal Aandachtscentrum. Het CDA deed dit in het kader van Valentijnsdag. Bij dit bezoek Dordtse raadsleden en kandidaat – leden voor de Provinciale Staten van Zuid – Holland aanwezig.

Waardering
‘Het CDA staat achter mensen die zich inzetten voor de samenleving’, zegt Maurits de Haan. ‘Of dat nu op de vereniging is, als mantelzorger, hulpverlener, zorgmedewerker of als goede buur. Iets doen voor een ander is belangrijk voor de leefbaarheid. Op deze Valentijnsdag zetten we daarom een aantal mensen extra in het zonnetje’.

Zo bracht het CDA vandaag onder andere een taart langs bij Het Diaconaal Aandachtscentrum. Maurits de Haan ‘ het DAC staat altijd voor iedereen klaar, vandaag is daarom een mooie dag om onze waardering uit te spreken voor de vrijwilligers die zich daar inzetten. En de mensen die  binnenlopen kunnen zeker een Valentijnsverrassing gebruiken. Het is belangrijk dat we ons inzetten voor de kwetsbaren in onze samenleving.Deel dit bericht met je vrienden!