Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Do in Dordt stopt, To do in Dordt gaat verder'
12feb

Do in Dordt stopt, To do in Dordt gaat verder

DORDRECHT - Het was een tijd stil rondom Do in Dordt, maar nu is de kogel door de kerk. Dominique van Dijk stopt met haar cityblog, maar geeft het stokje door aan Frank van Hilten, de man achter het nieuwbakken initiatief ‘Shop local Dordrecht’.

‘Waar het op neer komt, is dat Do in Dordt wordt voortgezet. Weliswaar onder een andere naam, in een nieuw jasje en met een iets andere insteek, maar het werk van Dominique gaat niet verloren’, vat Frank samen. ‘Ik wil haar harde werk eren en kijk met veel respect naar wat ze voor deze stad en haar ondernemers heeft gedaan. Dat feit en dat Do in Dordt de oorsprong is, wilde ik graag in de nieuwe naam terug laten komen: ‘To do in Dordt’.

Het idee om iets te beginnen in de vorm van een goede, overzichtelijke website voor toeristen én Dordtenaren speelde al langer bij Frank. Samen met de ontwikkeling van Shop local Dordrecht is dat de laatste maanden echt concreet geworden: ’Ik was van plan om iets te gaan doen met een digitale stadsgids en benaderde Do om mijn plannen te bespreken. Ik heb in het verleden ook blogs geschreven voor Do in Dordt en zo kenden we elkaar. De uitkomst is dat Dominique uiteindelijk besloot om te stoppen om mij een vliegende start te bezorgen. Daar ben ik haar enorm dankbaar voor!’

De liefde voor Dordrecht is wat Frank en Dominique bindt. Beide hebben het beste met de stad voor en laten het mooiste van de stad ook graag zien. Aan de Dordtenaar, maar ook aan toeristen die soms niet alles van Dordt zien. Daarom komt de populaire citymap ook weer terug, waarmee toeristen en dagjesmensen de leukste eet- en shopadresjes in Dordrecht met de kaart in de hand kunnen vinden. ‘Ik ben nu bezig met de ontwikkeling van de nieuwe citymap en al veel ondernemers doen mee. De citymap zal eind april/begin mei worden verspreid en ondernemers kunnen zich daar nu voor aanmelden.’

Lees meer over het persoonlijke verhaal van Dominique en de reden waarom ze gestopt is via http://doindordt.nl/to-do-or-not-todo-in-dordt-thats-the-question/Deel dit bericht met je vrienden!