Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Dordtenaren met Breaksquad door naar de halve finale van Holland’s Got Talent'
12feb

Dordtenaren met Breaksquad door naar de halve finale van Holland’s Got Talent

DORDRECHT - Nadat de breakdance groep BreakSquad door de tv-audities kwam bij het televisieprogramma Holland’s got talent met een hele enthousiaste jury, zijn ze nu ook door de tussenronde heen en staan zij in de halve finale van het televisieprogramma.

Deze halve finale wordt uitgezonden op zaterdag 16 februari, om 20:00, op RTL 4. BreakSquad werkt momenteel 6 tot 7 dagen in week zo hard als ze kunnen, om dit televisieprogramma natuurlijk te kunnen winnen.

In de tv-auditieronde waren de 4 juryleden Dan Karaty, Chantal Jansen, Paul de Leeuw en Angela Groothuizen heel enthousiast over de breakdance groep en vervolgens werd BreakSquad ook nog eens door alle 4 de juryleden door gestemd naar de volgende ronde van het televisie programma.

Volg Breaksquad in hun avontuur door Holland’s got talent. BreakSquad is hiernaast te volgen op Facebook, Instagram en Youtube.

BreakSquad is een groep uit Gorinchem en omstreken, met leden uit Dordrecht, Woerden, Culemborg, Woudrichem en Ameide.Deel dit bericht met je vrienden!