zaterdag 4 december 2021

Alles over Dordrecht

Kandidatenlijst ChristenUnie voor verkiezingen Waterschap bekendgemaakt

8 februari 2019 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - De definitieve lijst van de ChristenUnie voor de verkiezingen van het waterschap Hollandse Delta is bekend. De ChristenUnie krijgt lijstnummer 7.

De kandidaten uit het eiland van Dordrecht zijn: Inge den Hollander (nr. 5), en Quintijn Schenkel (nr. 12.) Op hen kunt u op 20 maart uw stem uitbrengen bij de Waterschapsverkiezingen. Lijsttrekker is Jantien Fröhling uit Hellevoetsluis.

Wat het waterschap doet, hebben we de laatste zomer duidelijk kunnen merken. Bij hoosbuien zorgt het schap er voor dat we droge voeten houden. En is het extreem droog, dan zorgt het ervoor dat er voldoende water is voor mens, dier, land en industrie.

Nu het weer steeds extremer wordt, worden de taken van het waterschap nog belangrijker dan ze al waren. Daarmee worden de kosten ook hoger. De ChristenUnie heeft zich er de afgelopen 4 jaar sterk voor gemaakt dat het waterschap doet wat het moet doen en daarbij zorgvuldig omgaat met het geld van de inwoners en bedrijven.

Daarbij heeft de ChristenUnie oog voor het hele gebied. Via deze vertegenwoordigers van het Eiland van Dordrecht kunt u zowel op 20 maart als ook daarna, rechtstreeks uw stem laten horen!

Deel dit bericht met je vrienden!