Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Ook voor mindervaliden is er plaats bij The Passion' Foto Willemjan de Bruin; EO
07feb

Ook voor mindervaliden is er plaats bij The Passion

DORDRECHT - De voorbereidingen voor The Passion, die dit jaar in Dordrecht plaatsvindt, zijn in volle gang. The Passion wil ook graag mensen ontvangen die slecht ter been zijn of om een andere reden niet in staat zijn om lange tijd te staan. Daarom wordt er een Mindervalidenvak gecreëerd. Hier kun je je voor opgeven.

Per persoon is er ruimte voor één begeleider. In het vak zijn geen stoelen aanwezig. Begeleiders worden geadviseerd om zelf een stoel mee te nemen. Er is beperkt plek, dus meld je wel snel aan. Dit kan door hier enkele gegevens door te geven. Enkele weken voor het evenement ontvang je van de organisatie een bevestiging van je aanmelding met daarin meer informatie.

The Passion, een muzikale paasvertelling, is het jaarlijkse tv-evenement op Witte Donderdag. Op donderdag 18 april is het live te volgen bij de EO en KRO-NCRV om 20:30 uur op NPO 1 en NPO Radio 2. Met het thema ‘Je bent niet alleen’ legt The Passion dit jaar de nadruk op aandacht voor elkaar. Dit sluit aan bij de aandacht in onze samenleving voor eenzaamheid en de talloze initiatieven om mensen bij elkaar te brengen. Heb je vragen? Mail dan naar dordrecht@thepassion.nl

Zie ook:
Tweede grote bijeenkomst over het Dordtse programma rondom 'The Passion' in Kruiskerk (di, 5 feb 2019)
The Passion zoekt Dordtse koorleden (di, 5 feb 2019)
Wil jij meedoen aan The Passion in Dordrecht? (ma, 21 jan 2019)
Dordtenaren willen veelzijdig inhaken op uitvoering van evenement The Passion op 18 april 2018 (di, 20 nov 2018)
EO en gemeente Dordrecht presenteren zich vanavond op bijeenkomst rond The Passion 2019 van Platform Dordtse kerken (ma, 19 nov 2018)


Deel dit bericht met je vrienden!