zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

Ook voor mindervaliden is er plaats bij The Passion

7 februari 2019

DORDRECHT - De voorbereidingen voor The Passion, die dit jaar in Dordrecht plaatsvindt, zijn in volle gang. The Passion wil ook graag mensen ontvangen die slecht ter been zijn of om een andere reden niet in staat zijn om lange tijd te staan. Daarom wordt er een Mindervalidenvak gecreëerd. Hier kun je je voor opgeven.

Per persoon is er ruimte voor één begeleider. In het vak zijn geen stoelen aanwezig. Begeleiders worden geadviseerd om zelf een stoel mee te nemen. Er is beperkt plek, dus meld je wel snel aan. Dit kan door hier enkele gegevens door te geven. Enkele weken voor het evenement ontvang je van de organisatie een bevestiging van je aanmelding met daarin meer informatie.

The Passion, een muzikale paasvertelling, is het jaarlijkse tv-evenement op Witte Donderdag. Op donderdag 18 april is het live te volgen bij de EO en KRO-NCRV om 20:30 uur op NPO 1 en NPO Radio 2. Met het thema ‘Je bent niet alleen’ legt The Passion dit jaar de nadruk op aandacht voor elkaar. Dit sluit aan bij de aandacht in onze samenleving voor eenzaamheid en de talloze initiatieven om mensen bij elkaar te brengen. Heb je vragen? Mail dan naar dordrecht@thepassion.nl

Deel dit bericht met je vrienden!