maandag 26 oktober 2020

Alles over Dordrecht

Ondertekening convenant over samenwerking tussen Toezicht Biesbosch en Gemeente Dordrecht

6 februari 2019 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Woensdag 6 februari half tien: Ondertekening over de samenwerking tussen Toezicht Biesbosch en de gemeente Dordrecht. Nationaal Park de Biesbosch en Staatsbosbeheer hebben allen voor hún terreinen medewerkers met BOA-bevoegdheden (Bijzondere Opsporingsambtenaren) in dienst.

Omdat deze terreinen aan elkaar grenzen en samen het Dordtse buitengebied vormen, gaan de drie organisaties samenwerken op het gebied van toezicht en handhaving. Ze ondertekenden daartoe een convenant. Dit vond plaats in kamer 1 van het Stadskantoor. Namens de gemeente en het Parkschap waren burgemeester Wouter Kolff en wethouder Marco Stam aanwezig.

Bron foto's: Wim van de Pol.

Lees meer over:

gemeente biesbosch convenant
Deel dit bericht met je vrienden!