zondag 20 september 2020

Alles over Dordrecht

Danny Makkelie fluit Klassieker in De Kuip

23 januari 2019 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Dordtenaar Danny Makkelie is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter voor de Klassieker tussen Feyenoord en Ajax in De Kuip. Het duel begint zondagmiddag om 14:30 uur in De Kuip. Björn Kuipers zal vanuit Zeist als VAR fungeren.

In de uitwedstrijd van Feyenoord in de ArenA waren de rollen nog omgedraaid. VAR Makkelie greep in en liet scheidsrechter Kuipers kijken naar een overtreding van Jeremiah St. Juste. De verdediger van Feyenoord kreeg na het zien van de beelden een vroege rode kaart. 

In de Keuken Kampioen Divisie is Richard Martens de leidsman bij Telstar - Sparta en FC Dordrecht tegen Jong PSV wordt gefloten door Stan Teuben.

Foto: Wim van de Pol.

Lees meer over:

voetbal scheidsrechter
Deel dit bericht met je vrienden!