maandag 29 november 2021

Alles over Dordrecht

Presentatie ontwerpopdracht 'Huis van de Stad en Regio'

18 januari 2019 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Donderdag 17 januari 15.00 uur: Presentatie ontwerpopdracht huis van de Stad en Regio. De faculteit Architectuur en Stedenbouw van de TU Eindhoven heeft voor haar internationale masterstudenten een ontwerpopdracht uitgezet voor het nieuwe Huis van Stad en Regio. Een uitdagende, maar ook complexe opgave.

Na een vliegende start begin september hadden de studenten op 30 november de voorlopige schetsontwerpen gepresenteerd. De definitieve ontwerpen werden op donderdag 17 januari in Spuiboulevard 220 (op de 7e etage) gepresenteerd.

De jonge aankomende architecten hebben ieder een korte presentatie gegeven van hun ontwerp. De ontwerpen werden aan de hand van maquettes en posters toegelicht in de vorm van een expositie.

Wethouder Maarten Burggraaf heette de studenten en overige aanwezigen welkom om 15.00 uur. Om 19.45 uur organiseerde Stichting De Stad een discussieavond aan de hand van de 5 ontwerpen van de studenten.

De expositie is tot eind januari voor iedereen te bezichtigen gedurende de openingstijden van Stichting DOOR.

Foto’s Wim van de Pol.

Deel dit bericht met je vrienden!