dinsdag 30 november 2021

Alles over Dordrecht

Nieuwjaarstoespraak burgemeester Wouter Kolff

9 januari 2019 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Burgemeester Wouter Kolff heeft dinsdagavond 8 januari in het Stadhuis de aanwezigen toegesproken tijdens de Nieuwjaarsreceptie in het Stadhuis. De burgemeester wenst dat alle Dordtenaren samen verder bouwen aan Dordrecht.

Wouter Kolff: "In fysieke zin, aan de manier waarop mensen van buiten naar onze stad kijken, maar vooral aan de manier waarop we met elkaar omgaan. Laten we leren van kinderen en wat vaker stelligheid van ons afwerpen. Wat minder snel oordelen en wat meer twijfelen. Wat meer het positieve van dingen inzien in plaats van de nadruk leggen op datgene waarover we kunnen klagen. Wat minder angstig en gekwetst zijn en wat meer risico nemen. Wat minder ruziën over een kinderfeest en ieders vrijheden wat meer respecteren. Wat minder in onze comfortzone blijven en wat meer contact leggen met mensen die we nog niet kennen.

Zó doen we dat met bijna 120.000 inwoners op ons bescheiden eiland. Zó bouwen we verder aan onze stad. Ik wens u een geweldig 2019 toe!"

De volledige toespraak met filmpjes van Dordtenaren vind je hier.

Zie ook:

Lees meer over:

burgemeester toespraak nieuwjaar
Deel dit bericht met je vrienden!