Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Vrolijke knusse PvdA Nieuwjaarsbijeenkomst in Het Magazijn'
07jan

Vrolijke knusse PvdA Nieuwjaarsbijeenkomst in Het Magazijn

DORDRECHT - Zondagmiddag 6 januari 2019 hield de PvdA haar Nieuwjaarreceptie in restaurant Het Magazijn aan de Voorstraat. (Zie bovenste foto)Foto hierboven: Het was een gezellige en vrolijke bijeenkomst met bewoners, FNV, belangstellenden, leden, bestuur en fractie. In de knusse tussenruimte tussen restaurant en Kunstuitleen speechte fractievoorzitter Cor van Verk. De PvdA steunt de ideeën van het college om duizenden woningen en banen erbij te organiseren in Dordrecht. Dat is hard nodig. Krimp is slecht.

De precieze aantallen, waar en type woningen zijn nog onderdeel van debat en uitwerking. Maar het accent leggen op de duurdere woningen steunt de PvdA. Zonder daarbij uit het oog te verliezen dat er voldoende betaalbare woningen moeten zijn. De PvdA zal in de gaten houden dat die extra woningen en banen er ook daadwerkelijk gaan komen. En dat het geen loze belofte blijft.Foto: Dordrecht heeft meer mensen nodig met een gevulde beurs. Dat is goed voor de voorzieningen. Daar profiteren ook de mensen met lagere inkomens van.Foto: Marco Brand van Stichting Leerorkest Drechtsteden vertelde over zijn initiatief om op basisscholen leerlingen muziekonderwijs te geven en klassieke muziekinstrumenten te leren bespelen. Kinderen worden daar vrolijk van. Ze kunnen zich beter concentreren en gaan significant beter presteren.

Foto: Ook kinderen met ADHD worden er rustig van en kunnen zich beter focussen. Marco is heel enthousiast over dit initiatief. Steeds meer basisscholen willen hieraan meewerken. Hij wil in 2019 deze muzieklessen ook in de wijken gaan organiseren. Daar is behoefte aan, aldus Marco.

Bron foto's: Wim van de Pol.Deel dit bericht met je vrienden!