vrijdag 27 november 2020

Alles over Dordrecht

Burgemeester Wouter Kolff: Achter elk uniform zit ook een gewoon mens

29 december 2018

DORDRECHT - Burgemeester Wouter Kolff roept op weg naar de jaarwisseling via facebook op tot respect voor hulpverleners. ,,Achter ieder uniform zit ook een gewoon mens", zo schrijft hij op zijn facebook pagina. Via twitter verwijst hij naar zijn verhaal.

Zijn verhaal heeft als tekst:

Het einde van het jaar nadert. En zo ook de periode van feest en vuurwerk. Bij feest hoort uitbundigheid. Maar ook veiligheid. Laat het dus vooral een gezellige en veilige jaarwisseling zijn.

Daarom hebben we de nodige voorbereidingen getroffen. Zichtbaar en onzichtbaar. Gericht op het brede publiek en soms heel erg gericht op een individu, bijvoorbeeld richting notoire en/of bekende relschoppers.

Voor iedereen geldt: houd rekening met anderen als je vuurwerk afsteekt. Niet overal mag je vuurwerk afsteken, zoals rondom scholen, verzorgings- en bejaardentehuizen en parken. Koop alleen goedgekeurd vuurwerk, wees voorzichtig met het afsteken ervan en ruim vuurwerkafval zo snel mogelijk op. Kinderen kunnen het anders oppakken en bij het afsteken letsel oplopen.

Lever vuurwerkafval ‪op woensdag 2 januari‬ in bij één van de vuurwerk- en kerstboominzamelpunten in Dordrecht. Het zijn er 18 verspreid over Dordrecht, dus er is altijd wel een in de buurt!

Ik wens je een fijne en veilige jaarwisseling toe.

Tot slot: toon respect voor onze hulpdiensten die dag in, dag uit klaarstaan voor onze veiligheid. Achter ieder uniform zit ook gewoon een mens:

Lees meer over:

burgemeester kolff
Deel dit bericht met je vrienden!