dinsdag 30 november 2021

Alles over Dordrecht

Geef jij de grootste boekenkast van Nederland cadeau? Cadeaubon van de Bibliotheek AanZet

23 december 2018 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Wat geef jij deze Kerst aan iemand die alles al heeft? Of aan die vriendin die juist minder spullen wil? Een abonnement op de bibliotheek natuurlijk! Met de nieuwe cadeaubon geef je iemand (een deel van) een lidmaatschap de Bibliotheek AanZet. Als lid heb je toegang tot de grootste boekenkast van Nederland, met bijna 2 miljoen boeken, e-books en luisterboeken. Maar ook heel veel DVD’s, dagelijkse kranten en de nieuwste tijdschriften. Leden kunnen lenen uit de hele collectie van AanZet én van vele andere bibliotheken in het land, ook online. De bon is te koop bij de bibliotheken van AanZet. Vraag ernaar aan de balie.

Voor wie is deze bon?
Voor iedereen die nog geen lid is van de bibliotheek. Bij de bibliotheek kun je natuurlijk terecht voor de mooiste boeken en spannende verhalen, maar ook interessante workshops en prikkelende lezingen. Het is een plek waar je geïnspireerd raakt en nieuwe dingen kunt ontdekken. Dat gun je toch iedereen?

Hoe werkt het?
De cadeaubon is er al vanaf 5 euro en is te koop in de grotere bibliotheken van AanZet.
Er zijn bonnen voor 5, 10 en 15 euro. Combineren kan ook. De ontvanger levert de bon in bij de balie en krijgt een abonnement of korting daarop. Men kan kiezen uit alle abonnementen of een korting. De looptijd van het abonnement is een jaar, waarna het automatisch stopt.

Waar kan ik de bon kopen?
De cadeaubon is te koop aan de balie van de bibliotheek (op onze afhaalpunten na).
Je krijgt er een mooie bijpassende envelop bij, zodat het extra leuk is om te geven. En te krijgen! Je hoeft zelf geen lid te zijn om de bon te kunnen kopen voor iemand anders.

Over de Bibliotheek AanZet
De Bibliotheek AanZet heeft 33 grote en kleine bibliotheken in vijftien gemeenten in Zuid-Holland. De bibliotheek is allang niet meer een plek waar je stil moet zijn. In onze bibliotheken staat nog steeds een prachtige collectie, maar is ook heel veel te beleven. Als lid van de bibliotheek gaat er een wereld voor je open. We zijn er voor wie beter wil leren lezen en schrijven of met de computer en internet wil kunnen omgaan. En voor iedereen die kennis wil maken met nieuwe ideeën, verhalen en technologie. Online én offline. De bibliotheek is ook een plek om te studeren, werken of gewoon met iemand af te spreken. Ongeacht je leeftijd, achtergrond of opleidingsniveau. Iedereen is welkom.

De juiste inspiratie, informatie en vaardigheden voor iedereen.

Lees meer over:

bibliotheek cadeaubon
Deel dit bericht met je vrienden!