Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Schoonenberg lanceert nieuw winkelconcept: 'Eerste flagshipstore opent aan 't Achterom''
17dec 2018

Schoonenberg lanceert nieuw winkelconcept: 'Eerste flagshipstore opent aan 't Achterom'

DORDRECHT - ‘World of Hearing by Schoonenberg’ is een geheel nieuw winkelconcept op het gebied van hooroplossingen. World of Hearing - onderdeel van de Sonova group - richt zich op interactieve beleving, innovatieve hooroplossingen en services voor complexe gehoorproblemen zoals tinnitus.

Dordrecht heeft de primeur met de opening van de eerste flagshipstore op 21 december. Naar verwachting opent de volgende winkel in het voorjaar van 2019.

Steven Thomas, directeur Sonova Audiological Care Nederland: Met World of Hearing zetten wij een nieuw merk voor hooroplossingen in de markt dat zich onderscheidt van de meer traditionele hoorwinkels in de winkelstraat. Het assortiment is ingedeeld in drie categorieën: Hearing Innovations (altijd de nieuwste hoortoestel innovaties), Hearing Protection (passende bescherming van het gehoor) voor jong en oud en Expert Solutions voor specifieke en complexe gehoorproblemen. Voorbeelden hiervan zijn mensen die last hebben van tinnitus en mensen die in werksituaties gehoorproblemen ervaren. Voor het nieuwe concept hebben wij ons laten leiden door wat klanten de ideale hoorwinkel vinden. Op basis van die uitkomsten richten we ons op ‘onzichtbaar horen’ en komen we met een abonnementsservice. Bij de ontwikkeling van het nieuwe winkelconcept is ons moederbedrijf Sonova uit Zwitserland nauw betrokken, ‘s werelds grootste fabrikant van innovatieve hooroplossingen. Daarmee biedt World of Hearing het beste van twee werelden. De ruim 90 jaar ervaring van Schoonenberg en de expertise en innovatie van Sonova.’

Winkel open vanaf vrijdag 21 december
De winkel in de binnenstad van Dordrecht (Achterom 9-11) opent de deuren voor publiek op vrijdag 21 december. Vanaf 09.30 uur staat koffie en lekkers klaar en is iedereen van harte welkom om de nieuwe winkel te komen bezichtigen.Deel dit bericht met je vrienden!