Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Zaterdag 15 december ontvangt Ben Corino de uit Wassenaar afkomstige Mignon Nusteling' Mignon Nusteling
14dec 2018

Zaterdag 15 december ontvangt Ben Corino de uit Wassenaar afkomstige Mignon Nusteling

DORDRECHT - Met haar 27 jaar heeft de Dordtse, uit Wassenaar afkomstige Mignon Nusteling al een indrukwekkend een CV op haar naam staan. Bevlogenheid kan haar niet worden ontzegd. Wat zij doet, aanpakt kenmerkt zich door overtuiging. Overtuiging en gevoel. Zij schrijft, illustreert, filmt, presenteert en heeft bemoeienis met projecten. Een creatief multitalent.

Wie is Mignon, wat beweegt haar, zijn zo van de ondewerpen die zaterdag in deze uitzending van Studio De Witt de revue passeren. Hoe is het om met zoveel talent om te gaan en dit weet om te zetten in in daden die terug te vinden zijn in haar produkten en produkties. Hierover praat Ben Corino met Mignon.

In het tweede uur is er aandacht voor de actualiteiten uit Dordrecht en de Drechtsteden
-Het blad Buisiness 2 Buisiness bracht haar 25e nummer uit. Tony Bruys komt vertellen wat het geheim van dit blad is.
- Met vertegenwoordigers uit de politiek staan we in deze uitzending stil bij de verhuizing van de Dagopvang van het leger des heils naar het Kromhout.

De  Dichter van Dienst is Edjo Frank

Studio De Witt van 10.00u-12.00u bij Drechtstad FM 95.7 (ether) 105.9(kabel) Kanaal 1083(KPN), kanaal 915(Ziggo) of de website van RTV Dordrecht of Drechtstad FM via de link Live Radio. 
Noot voor de redactie / niet voor publicatie:  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ben Corino via studiodewitt@gmail.com  of 078-6574981/06-81775014Deel dit bericht met je vrienden!