maandag 29 november 2021

Alles over Dordrecht

Staatssecretaris Tamara van Ark en Peter Heijkoop geven startsein voor PERSPCT

12 december 2018 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Woensdagochtend 12 december om 10.00 uur werd het startsein PERSPCT gegeven. Dit werd gedaan door Tamara van Ark, staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, en Peter Heijkoop, portefeuillehouder Werk en Inkomen.

PERSPCT is de nieuwe samenwerking tussen Sociale Dienst Drechtsteden, PI Dordtse Poorten en Drechtwerk om meer mensen aan werk te helpen. Dit gebeurde op het terrein van Drechtwerk, aan de  Snelliusstraat 10 in Dordrecht.

Binnen PERSPCT leren mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt in de eerste plaats werknemersvaardigheden. Daarna volgen ze een functiegericht, op maat gemaakt traject mét uitzicht op betaald werk. PERPSCT is er voor mensen die in de laatste fase van hun detentie zitten, mensen die momenteel in een sociale werkplaats werken en mensen die al langere tijd bijstand ontvangen. Bij PERSPCT werken zij – ongeacht hun achtergrond – samen aan hun toekomst.

Foto's: Wim van de Pol.

Lees meer over:

startsein opening samenwerking
Deel dit bericht met je vrienden!