Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Bij Muziek bij de Buren treden artiesten op in vijftig Dordtse huiskamers' Blunderbuzz, één van de artiesten op het huiskamerfestival
06dec

Bij Muziek bij de Buren treden artiesten op in vijftig Dordtse huiskamers

DORDRECHT - Zondagmiddag 9 december treden tal van getalenteerde musici op tijdens Muziek bij de Buren 2018. De veelal akoestische optredens vinden plaats in bijna vijftig huiskamers verspreid door de stad. Veel artiesten treden meerdere malen in de middag op. Tussen 12:00 en 17:00 uur kun je luisteren naar optredens van lokale muzikanten; van jazz en klassiek tot singer-songwriter en elektronische beats. De optredens zijn vrij toegankelijk zodat iedereen onbeperkt kan genieten van de Dordrechts muzikaliteit en gastvrijheid.

De officiele aftrap vindt plaats tussen 12.00 en 13.00 uur bij DOOR, aan de Spuiboulevard 220. Na het welkomstwoord van wethouder Piet Sleeking begint het festival muzikaal met het Dordtse duo Cellomania. Tussen 16.30 en 23.00 uur is het eindfeest bij Brandstof in het Energiehuis met een laatste optreden tijdens de koffie en een gezellige dj.

Een blokkenschema van het festival kun je hier vinden.Deel dit bericht met je vrienden!