Saturday 18 September 2021

Alles over Dordrecht

Multimodale reisplanner Qbuzz en app TURNN zijn ook live in de Drechtsteden

5 december 2018

DRECHTSTEDEN - Qbuzz verzorgt vanaf 9 december 2018 het bus- en treinvervoer in de regio Drechtsteden, Molenlanden en Gorinchem. Het reguliere OV-aanbod wordt aangevuld met flexibel vervoer. Dit zijn verschillende vraagafhankelijke diensten die goed passen bij de reiswensen in het gebied. Het flexibele vervoer zorgt, vanuit de landelijke gebieden, voor een soepele aansluiting op het openbaar vervoer. In het stedelijke gebied helpen we het openbaar vervoer toegankelijker te maken door minder mobiele reizigers bij de deur op te halen.

Om de verschillende mogelijkheden inzichtelijk te maken, is een multimodale reisplanner
ontwikkeld. Hier kan ook het flexibel vervoer, zoals de bestelBuzz en e-wheels, in het reisadvies
worden opgenomen. Tevens is het mogelijk om je eigen fiets of auto mee te plannen.

Vanaf 3 december kan dit flexibel vervoer direct gereserveerd worden. De reisplanner is te raadplegen via de website Qbuzz.nl/DMG, maar ook via de TURNN app.

De komende tijd worden er nieuwe diensten en functionaliteiten toegevoegd om de reis steeds makkelijker te plannen, boeken en te betalen. Qbuzz maakt een grote stap met deze nieuwe technologie en uiteraard blijven we volop bezig met verbeteren en uitbreiden, zodat de reiziger optimaal gefaciliteerd kan worden bij het reizen. Qbuzz: jouw co-piloot van deur tot deur.

Kijk op www.qbuzz.nl/dmg voor de multimodale planner of download de TURNN app in de appstore.

Lees meer over:

qbuzz dienstverlening
Deel dit bericht met je vrienden!