dinsdag 30 november 2021

Alles over Dordrecht

In ontvangst name werkboek 'van gezellig dik naar sportief gezond'

3 december 2018 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Burgemeester Wouter Kolff neemt vrijdag 30 november om 18.45 uur van Virginia Jobse het werkboek 'van gezellig dik naar sportief gezond' in ontvangst. Die avond lanceert zij haar boek vanaf 18.00 uur in Sportcity, Amnesty Internationalweg 25.

Meer informatie: www.virginiajobse.nl.Aangenaam.
Mijn naam is Virginia Jobse, ondernemer en sinds mei 2017 de trotse eigenaar van een maag ter grootte van een kiwi. Door een maagverkleining (gastric bypass) heb ik 50 kilo achter mij kunnen gelaten. Het geeft mij de bewegingsvrijheid waar ik altijd van gedroomd heb, ik ben de echtgenoot waar mijn man trots op is en de fitte moeder die mijn kinderen verdienen. Het is mij gelukt.

De weg naar gezond gewicht
Mijn reis naar de 65 kilo is niet vanzelf gegaan, fysiek en mentaal heeft dat heel wat van mij gevraagd, maar het was het meer dan waard. De weg naar een gezond gewicht gaat dan ook met hobbels, nemen vragen met zich mee en soms kun je harder huilen dan lachen omdat het even niet gaat zoals je zou willen. Om die reden ben ik aan de slag gegaan met een (werk)boek, om deze 'wereldreis' vast te leggen. Essentieel wat mij betref en daarnaast mooi om bij te houden en uiteindelijk op terug te kijken. In november lanceer ik het boek: ‘Van gezellig dik naar sportief gezond.’Lang heb ik gedacht dat ik het zelf die kilo’s kon verliezen, dus toen ik eenmaal de beslissing nam om daadwerkelijk een operatie te ondergaan, voelde dit als falen. Het voelde als de makkelijkste weg. Maar een operatie is nooit de makkelijkste weg als je het mij vraagt ....

Foto’s:Wim van de Pol.

Deel dit bericht met je vrienden!