donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Zelfbouwcafe in de Crabbehoeve

21 november 2018 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Op vrijdag 30 november houdt de gemeente Dordrecht een zelfbouwcafé voor het project Troelstrahof in De Crabbehoeve. Het zelfbouwcafé is bedoeld voor iedereen die ervan droomt om nu of in de toekomst zelf een woning te bouwen in Dordrecht en benieuwd is naar de mogelijkheden. Er zijn op dit moment enkele kavels voor zelfbouw beschikbaar vanaf € 56.552,00.

Op het zelfbouwcafé zijn diverse ervaringsdeskundigen aanwezig. Zij vertellen over hun ervaringen tijdens het bouwen van hun droomhuis. Ook is het mogelijk om vragen, ideeën of plannen aan enkele deskundigen voor te leggen. De gemeente presenteert daarnaast het actuele kavelaanbod. Het zelfbouwcafé is op vrijdag 30 november van 14.30 tot 16.30 uur in De Crabbehoeve aan de Van Karnebeekstraat 2.

Troelstrahof
In het project Troelstrahof kunnen mensen ook met een kleiner budget een bouwkavel kopen. Er zijn op deze plek nog enkele kavels te koop voor het bouwen van ‘vrij in een rij woningen’. Er zijn kavels beschikbaar vanaf € 56.552,-. Een projectleider van de gemeente is aanwezig om vragen over de kavels en de mogelijkheden voor het bouwen van een woning op deze kavels te beantwoorden.
Troelstrahof is gelegen aan de rand van Crabbehof, onder aan de Zuidendijk.

De kavels hebben een mooie ligging in een rustige buurt, omgeven door groen en grenzend aan een waterpartij. De gemeente geeft hier in totaal 13 kavels uit voor zelfbouw: 7 kavels voor rijwoningen (3 bouwlagen) en 6 kavels voor vrijstaande woningen. Hiervan zijn alleen nog enkele kavels voor de rijwoningen te koop. Als een kavel niet meer beschikbaar is, kan men zich laten registreren op de reservelijst.

Deel dit bericht met je vrienden!