zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Metal Praise: God centraal zetten met luide muziek

19 november 2018

DORDRECHT - Op 24 november vindt de tweede Metal Praise plaats in Bonfire. Met een zeskoppige band wordt een flinke portie luide muziek gemaakt, zoals metalheads gewoon zijn. Met dreunende drums, zware gitaren, gothic zang en grunts. De nummers gaan bij de Metal Praise over God.

De combinatie van metal en praisemuziek (muziek waarin God centraal staat) is vrij uniek. De organisatie van Metalforce die deze avond mogelijk maakt, wil aan de bezoekers laten zien -en laten beleven- dat het mogelijk is om God centraal te zetten met harde muziek.

De Metal Praise avond vindt plaats op 24 november a.s. Vanaf 19:30 gaan de deuren open. Bonfire bevindt zich aan de Wijnstraat 117.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!