zondag 28 november 2021

Alles over Dordrecht

Het Huis van Sinterklaas komt naar winkelcentrum Sterrenburg

13 november 2018 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Op woensdag 21 november wordt ‘Het Huis van Sinterklaas’ in winkelcentrum Sterrenburg om 13.00 uur geopend door de goedheiligman en zijn pieten.

Bezoekers van winkelcentrum Sterrenburg kunnen tot en met zondag 2 december iedere woensdag, zaterdag en zondag tussen 13.00 en 17.00 uur een bezoek brengen aan de Sint en zijn pieten. Het is de eerste keer dit jaar dat ‘Het Huis van Sinterklaas’ naar Dordrecht komt. Tijdens openingstijden van het Huis zijn er diverse activiteiten te beleven.

De huiskamer van Sinterklaas is te vinden op het plein ter hoogte van de Lidl. In het winkelcentrum zijn een groot aantal mijters verstopt. Aan de kinderen de uitdaging alle mijters te tellen. Door het uitvoeren van een aantal verschillende opdrachten, kunnen de kinderen een stempel verdienen op hun pietendiploma. Als dit diploma mooi is ingekleurd, mogen zij het diploma laten ondertekenen in Het Huis van Sinterklaas door de Sint zelf. De pietendiploma’s zijn af te halen in alle winkels van Sterrenburg en in Het Huis van Sinterklaas.

Voor meer informatie zie: www.hethuisvansinterklaas.nl of www.sterrenburg.nl/hethuisvansinterklaas

Lees meer over:

huis Sterrenburg s
Deel dit bericht met je vrienden!