maandag 29 november 2021

Alles over Dordrecht

Dordtse collegeleden ontbeten met 52 leerlingen van groep 7 en 8 van De Statenschool

7 november 2018 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Net als de afgelopen jaren doet het college van burgemeester en wethouders ook dit jaar mee met het Nationaal Schoolontbijt. De donaties van de deelnemende gemeenten gaan dit jaar naar de Stichting Kinderpostzegels. De burgemeester zal een cheque overhandigen.

Deze week gaan meer dan een half miljoen kinderen gezond ontbijten op school. Ze leren in die week alles over de beste start van de dag.

Op woensdag 7 november ontbeten de Dordtse collegeleden met 52 leerlingen van groep 7 en 8 van De Statenschool. Het ontbijt vond plaats van 08.30 tot 09.30 uur in het Restaurant op de 3e verdieping van het Stadskantoor, Spuiboulevard 300.

Foto's: Wim van de Pol.

Zie ook:

Lees meer over:

leerlingen ontbijt college
Deel dit bericht met je vrienden!