Thursday 16 September 2021

Alles over Dordrecht

VSP vindt verminderen frequentie buslijn 4 onacceptabel

31 oktober 2018 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - De Verenigde Senioren Partij (VSP) heeft schriftelijke vragen inzake buslijn 4 naar de Staart aan het College van B&W gestuurd.

Er zijn in de concessie met de nieuwe aanbesteding van Qbuzz aardig wat wijzigingen. De VSP wil zich eerst richten op de wijk de Staart. Lijn 4 gaat naar de Staart namelijk nog maar 2 keer per uur rijden.

Wij als VSP vinden dat dit nogal wat consequenties heeft voor de bereikbaarheid van de Staart. Er wonen op de Staart veel ouderen. Ook werken er op de Staart veel werknemers van o.a. Chemours, de Merwelanden en HVC etc.

Verder reizen er dagelijk veel vrijwilligers naar de Merwelanden. En dan hebben wij het nog niet over alle bewoners van de Staart. De VSP vindt het verminderen van buslijn 4 onacceptabel. De Staart moet niet de Staart van Dordrecht worden.

De VSP vraagt dan ook het college wat ze denkt hieraan te kunnen doen. De VSP ziet graag voorstellen van de raad tegemoet over hoe we een goede  bereikbaarheid van de Staart kunnen behouden?

Tot zover de VSP.

Lees meer over:

gemeente qbuzz staart vsp
Deel dit bericht met je vrienden!