Saturday 18 September 2021

Alles over Dordrecht

Nieuwe bushaltes voor snelle buslijn bij Leerpark

29 oktober 2018

DORDRECHT - De komende weken vernieuwt de provincie Zuid-Holland de bushaltes bij het Leerpark. Op 9 december start Qbuzz namelijk met een nieuwe, snelle busverbinding van Kinderdijk naar centraal station Dordrecht. De haltes worden comfortabeler en bieden meer beschutting.

Aannemer Verheij Infra start in de week van 29 oktober met de werkzaamheden bij de haltes van de Snelbuzz (lijn 316) op het Leerpark aan de Maria Montessorilaan. Er worden nieuwe, comfortabele bushokjes geplaatst met digitale informatiepanelen waarop actuele vertrektijden staan. Naar verwachting zijn de werkzaamheden half november klaar.

SnelBuzz
SnelBuzz 316 is de snelle verbinding vanuit Kinderdijk, via Alblasserdam, Papendrecht en Dordrecht Leerpark naar centraal station Dordrecht. Een tweede SnelBuzz, lijn 392, gaat rijden tussen Rotterdam Zuidplein, Lombardijen, Oostendam, H.I. Ambacht, Zwijndrecht en Dordrecht. De SnelBuzz bussen rijden over snelle, doorgaande routes en stoppen in de regel minder vaak. Dit scheelt tijd, verkleint de kans op vertraging en wordt daarmee betrouwbaarder. De bussen rijden vaak en zijn comfortabeler dan gewone bussen.

Vragen over de werkzaamheden?
Heeft u vragen over de werkzaamheden aan de bushaltes op Leerpark, neem dan contact op met Verheij Infra. Dat kan per e-mail of via telefoonnummer 0184 - 433 095.

Dienstregeling per 9 december 2018
Meer informatie over de nieuwe dienstregeling van Qbuzz en alle andere buslijnen in Dordrecht vindt u op de website van Qbuzz https://www.qbuzz.nl/dav

Lees meer over:

bushalte qbuzz leerpark
Deel dit bericht met je vrienden!