donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Burgemeester Wouter Kolff hoofdgast bij Kunstmin Live

29 oktober 2018

DORDRECHT - Burgemeester Wouter Kolff is een van de hoofdgasten die Kunstmin in het voorjaar van 2019 ontvangt tijdens de succesvolle en geliefde regio talkshow van Kunstmin, Kunstmin Live, met presentatoren Marjolein Meijers en Kees Thies.

De geboren Rotterdammer is sinds 13 september 2017 de 100e burgemeester van de oudste stad van Holland. Ook is hij voorzitter van de regio Drechtsteden en voorzitter Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid.

Wat is het verschil tussen een burgemeester en een burgervader? Wat doet de komst van The Passion met de stad? Wist u dat twee familieleden van Wouter Kolff burgemeester van Dordrecht zijn geweest? Wouter Kolff bekleedt naast zijn burgermeesterschap nog andere functies. Deze zullen ongetwijfeld vanavond ook aan de orde komen.

Wouter Kolff groeide op in Mijnsheerenland en vanaf zijn middelbare schooltijd in Rotterdam. Kolff studeerde rechten in Utrecht. Al tijdens zijn studie startte hij een uitzendbureau en hij werkte na zijn studie daarnaast tot 2010 als kandidaat-notaris in Amsterdam. Een ondernemende man die in 2010 koos voor een bestuurlijke carrière met het wethouderschap in de gemeente Nieuwegein. Hij werd daar in 2011 gekozen tot politicus van het jaar en getypeerd als 'actief, betrokken en flamboyant. Wouter Kolff is een makkelijk benaderbare politicus met sterke bestuurlijke kwaliteiten'. Tussen 2012 en 2017 was Wouter Kolff burgemeester van de gemeente Veenendaal.

Kunstmin Live is een unieke talkshow met beeld- en muziekfragmenten en live optredens en beleeft haar vierde seizoen, met presentatoren Kees Thies en Marjolein Meijers als vaste presentatoren. Met elke editie cabaretière Jennifer Evenhuis, en de fantastische huisband The Easytones, onder leiding van de Dordtse frontman Maarten Teekens.

Het volledige Kunstmin Live programma van dit seizoen is:
• Wo 14 november Journalist Peter Brusse
• Wo 12 december Televisie en showman Henny Huisman
• Wo 13 februari Acteur Peter Faber
• Wo 13 maart Burgemeester Wouter Kolff
• Wo 10 april Mike Boddé

Aanvang 20:00 uur, meer informatie en tickets (€ 15,50) via www.kunstmin.nl

Lees meer over:

live kunstmin gasten
Deel dit bericht met je vrienden!