zaterdag 29 januari 2022

Alles over Dordrecht

'Stichting het Wantij' vraagt college nog eens goed na te denken

23 oktober 2018

DORDRECHT - Cor Goosen van de 'Stichting Het Wantij' reageert teleurgesteld maar ook met een nieuw idee op de afwijzing door de bezwarencommissie van de Gemeente van het bezwaar wat de Stichting gemaakt heeft tegen de kap van een aantal wilgenbomen op het terrein van Schaerweide:

"De Stichting Het Wantij is natuurlijk teleurgesteld over de afwijzing van ons bezwaar tegen de kap van vijf wilgen op het terrein Schaerweide door de bezwarencommissie. Het college moet echter nog beslissen.

Wij vragen het college nog eens goed na te denken over hun besluit aan de hand van ons ontwerp voor parkeerplaatsen met behoud van de bomen. Het kan heel goed, en kan heel mooi worden. Daartoe moet de gemeente wel bereid zijn een stukje gras uit het plan op te offeren.. Dat is alles.

Het alternatieve ontwerp is ruim bemeten; zowel de bomen als de autos hebben de ruimte. De bomen staan wat lager dan de weg en de parkeerplaatsen; een talud eromheen kan een zeer fraai effect geven voor een vorstelijk entree, met vriendelijke groet namens het bestuur, Cor Goosen."

Deel dit bericht met je vrienden!