Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Zaterdag 13 oktober ontvangt Ben Corino Ilse van Donkelaar  als hoofdgast in Studio De Witt.'
12okt

Zaterdag 13 oktober ontvangt Ben Corino Ilse van Donkelaar als hoofdgast in Studio De Witt.

DORDRECHT - Ilse van Donkelaar werkt sinds begin jaren ’90 in het sociale domein. Ze heeft veel ervaring in het positioneren en ontwikkelen van maatschappelijke (burger)initiatieven. Ze verbindt mensen en organisaties op een enthousiaste wijze aan haar initiatieven. Ze zet haar strategische, inhoudelijke en tactische kwaliteiten in voor het realiseren van het gemeenschappelijke maatschappelijke doel.

Ilse is deskundig in het leiden en ontwikkelen van maatschappelijke (burger)initiatieven. Daarnaast heeft zij ook ervaring met het organiseren van grote inhoudelijke evenementen. Deze evenementen hebben de thema’s (voor)lezen, informeel onderwijs, mantelzorgondersteuning, werken met vrijwilligers, burgerparticipatie en burgerinitiatieven.

Ze is een enthousiast verteller en zet mensen aan het denken door soms net iets anders te zeggen dan de goegemeente vindt of zegt. Met Ilse praat Ben Corino over haar inzet voor onder andere over de Voorlees projecten in Dordrecht en haar betrokkenheid bij de burgerparticipatie burgerintitiatieven. En luisteren naar haar playlist in deze uitzending.

In het Tweede uur is er de aandacht voor de Dordtse en Drechtstedelijke actualiteiten van deze week.

De Dichter van dienst is de Heerjansdam-Zwijndrechtse dichter Kees-Jan Visser.

Tijdens de uitzending was er ook aandacht voor de komende Politieke Fancy Fair tegen de Armoede, zie foto en poster hieronder.

Studio De Witt van 10.00u-12.00u bij Drechtstad FM 95.7 (ether) 105.9 (kabel) Kanaal 1083 (KPN), kanaal 915 (Ziggo) of de website van RTV Dordrecht of Drechtstad FM via de link Live Radio.

Foto's gemaakt door Wim van de Pol.Deel dit bericht met je vrienden!