Alles over Dordrecht...
11okt

Kronkelaar enthousiast over The Passion en vraagt om meer geld voor RTV Dordrecht

DORDRECHT - Columnist kronkelaar houdt in Dordt centraal een pleidooi voor meer mogelijkheden voor de locale omroep RTV Dordrecht. Hij doet dat gelijktijdig in een stuk om  zijn enthousiasme te uiten voor de komst van The Passion op 18 april 2019.

De koppeling ligt voor de hand, want RTV Dordrecht ontving vorige week woensdag raadsleden om duidelijk te maken dat de locale omroep die voor een appel en ei kan worden gemaakt en nog aan grote wensen van de gemeente moet voldoen.

Kronkelaar schrijft:

Maar waarom spelen de raadsleden op andere momenten voor kruidenier? Bijvoorbeeld als het over de eigen lokale omroep gaat.
Twee jaar terug werd er herhaaldelijk over gedebatteerd of een nieuwe bezuiniging van 50 mille moest worden doorgezet. Het ging door. Thans ontvangt de lokale omroep 220 mille subsidie. Van één avondje The Passion wordt de lokale omroep vijf jaar bekostigd. Nou ja, in leven gehouden. Meer niet. Zullen we afspreken dat voor elke euro die The Passion dúúrder wordt dan nu beweerd is, er één duppie naar RTV Dordrecht gaat? Ligt een multimiljonair toch niet van wakker?Deel dit bericht met je vrienden!