Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'EO neemt op 30 oktober Nederland zingt op vanuit Augustijnenkerk in Dordrecht' Augustijnenkerk
09okt

EO neemt op 30 oktober Nederland zingt op vanuit Augustijnenkerk in Dordrecht

DORDRECHT -  De belangstelling buiten Dordrecht stijgt in het land. De EO zal op 30 oktober het programma Nederland Zingt opnemen in de Augustijnenkerk. Hoe kaarten te bestellen is te vinden op de EO website.

(bericht van website EO)

Belangrijk: Wijziging in reserveren Nederland Zingt-opnames
Wat zijn we blij met de grote belangstelling voor onze evenementen! In het afgelopen jaar was er zelfs zoveel belangstelling voor de tv-opnames, dat wij regelmatig mensen moesten teleurstellen.

Omdat wij zoveel mogelijk mensen de kans willen geven om een opname van Nederland Zingt bij te wonen, kun je vanaf januari 2018 kaarten bestellen voor maximaal twee opnames per seizoen. Kortom: je kunt aanwezig zijn bij 2 opnames in het voorjaar en 2 opnames in het najaar. Zo maken we er met elkaar een mooi nieuw jaar van, waarin het bezoeken van een tv-opname van Nederland Zingt voor iedereen bereikbaar is! (De Nederland Zingt Dag is een uitzondering; ook als je dit seizoen al twee tv-opnames hebt bezocht, kun je hierbij aanwezig zijn).

Informatie:
Dinsdag 30 oktober 2018
Augustijnerkerk
Voorstraat 216, 3311 ET DordrechtDeel dit bericht met je vrienden!