Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Speelotheek Pip & Zo gaat verhuizen'
09okt 2018

Speelotheek Pip & Zo gaat verhuizen

DORDRECHT - Speelotheek Pip & Zo aan de Chico Mendesring is verheugd om mee te kunnen delen dat ze gaan verhuizen naar een grotere ruimte.

Ze gaan verhuizen naar het Selma Lagerlof-erf 163, een paar honderd meter verderop. Op 7 november is de opening. De Speelotheek is vanwege de verhuizing gesloten van 20 oktober tot en met 13 november 2018.

Over Pip & Zo
Een speel-o-theek is voor speelgoed, wat een bibliotheek is voor boeken. Een speel-o-theek leent speel- en spelmateriaal uit dat aansluit bij de ontwikkelingsfase van een kind. Hier kunnen ouders, opvoeders, gastouders, opa's & oma's en kindgerichte organisaties gebruik van maken. Hierdoor kunnen alle kinderen spelen met wat past bij hun motorische, cognitieve en sociale-emotionele ontwikkeling.

Het speelgoedassortiment van Pip & Zo is helemaal afgestemd op de doelgroep en voldoet aan de kenmerken: passend, verantwoord, veilig, interessant, uitdagend en leuk. De meerwaarde van speelgoed lenen is in eerste instantie om het thuis uit te proberen en daarnaast geeft de speelotheek informatie over spelen en speelgoed. ​Per drie weken kun je speelgoed met een abonnement lenen.Deel dit bericht met je vrienden!