woensdag 25 november 2020

Alles over Dordrecht

Persconferentie van Burgemeester Kolff over de Passion

3 oktober 2018

DORDRECHT - Vanmiddag was er een persgesprek met burgemeester Wouter Kolff over de komst van The Passion naar Dordrecht. Wouter Kolff ontving de pers om 15.00 uur in Houttuinen 36 (pand Dudok).

Burgemeester Wouter Kolff is dankbaar gastheer voor het evenement: “We zijn enorm blij dat The Passion naar Dordrecht komt. Dordrecht is de oudste stad van Holland. De stad, waar al 800 jaar wordt gebouwd aan de toekomst, leent zich met meer dan 1000 monumenten perfect voor The Passion. Maar Dordrecht is ook de stad van het hart op de juiste plek hebben, voor jong en oud. Omzien naar elkaar en iets voor de ander willen betekenen.”

Met het thema 'Je bent niet alleen' focust The Passion dit jaar extra op oprechte aandacht voor elkaar. Dit thema sluit aan bij aandacht die er is in de samenleving voor eenzaamheid en voor de talloze initiatieven om mensen, jong en oud, bij elkaar te brengen.

The Passion past naadloos bij de viering ‘Ode aan de Synode’, waarmee Dordrecht een half jaar lang de Synode van 400 jaar geleden herdenkt met een programma voor een breed publiek. Nu 400 jaar later is het eigenlijk niet anders. De Nederlandse taal zorgt ook bij The Passion voor een verhaal voor iedereen. De Nederlandse liedjes brengen het passieverhaal dichtbij iedereen en ze verbinden ons allemaal rondom dit verhaal.

Meer nieuws volgt.

Foto's: Wim van de Pol.

Deel dit bericht met je vrienden!