zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

Dak eraf voor goede doel tijdens Everybody Famous

5 september 2018 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Op zaterdag 17 november aanstaande organiseert de Ronde Tafel 23 Dordrecht het nieuwe feest “Everybody Famous”. Bezoekers kunnen die avond ervaren hoe het is om een beroemdheid te zijn, meldt de organisatie.

Het Everybody Famous feest vindt plaats in de drie zalen van Bibelot. Iedere zaal krijgt een eigen muzikale invulling met verrassende acts. De eerste namen op de line-up zijn inmiddels bekend gemaakt: Jeroen Nieuwenhuize en The Partysquad. Binnenkort worden er nog meer artiesten aan de line-up toegevoegd.

Everybody Famous is de opvolger van het succesvolle Motown Feest, dat vorig jaar na een reeks van 20 edities is beëindigd. “Ondanks het succes van Motown, dat vrijwel altijd uitverkocht was en vele tienduizenden euro’s voor het goede doel heeft opgebracht, vonden wij het tijd voor een nieuw concept dat meer past in deze tijd”, vertelt Serge Jovanovic van de Ronde Tafel. Met het nieuwe feest wil de organisatie inspelen op de huidige tijd van social media, waarin iedereen beroemd kan zijn. “We zullen daarom extra aandacht geven aan een stijlvolle aankleding en verrassende acts, zodat bezoekers de ster van de avond zijn. Daarnaast vragen we iedereen om, als ze dat leuk vinden, zich te kleden als hun favoriete artiest of acteur.”

Om op deze avond een mooi geldbedrag aan het goede doel te kunnen overhandigen, zijn sponsors erg belangrijk voor de organisatie. Daarom is de Ronde Tafel erg verheugd om te melden dat O2 Accountants zich ook dit jaar als hoofdsponsor heeft verbonden aan het feest. Meer informatie is te vinden op www.everybody-famous.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!