Saturday 18 September 2021

Alles over Dordrecht

Omleidingen bij de Oranjelaan en de Lange Geldersekade

31 augustus 2018

DORDRECHT - Gemeente Dordrecht is op veel plekken in de stad aan het werk. Ze vernieuwen kades of richten wegen opnieuw in. Helaas zorgen deze werkzaamheden ervoor dat je moet omrijden.

Vanmiddagmiddag (31 augustus) om 16.00 uur sluit de aannemer de kruising Noordendijk-Oranjelaan af. Je kunt dan niet links of rechtsaf de Oranjelaan op of rechtdoor richting Stadspolders. De omleidingsroute gaat via de Groenedijk, Stooplaan en Oranjelaan. Het kruispunt gaat in delen op de schop, daardoor lopen de omleidingsroutes de komende 8 weken telkens wat anders.

Deze week is ook de omleidingsroute bij de werkzaamheden aan de Lange Geldersekade aangepast. Je kunt met de auto via de Prinsenstraat wel de stad inrijden, maar stad uit gaat via de Nieuwe Haven, Wijnstraat en de Noordendijk. Houdt u met name in de spits rekening met een extra reistijd van 15 tot 30 minuten.

Actuele informatie over de omleidingen vind je in de apps die voor de projecten gebruikt worden. Je downloadt ze via de App store of Google Play. Zoek op Oranjelaan of Lange Geldersekade.

Lees meer over:

oranjelaan Lange Geldersekade
Deel dit bericht met je vrienden!