donderdag 9 december 2021

Alles over Dordrecht

Nieuw concertseizoen met nieuwe naam voor DJS

31 augustus 2018 (door Josette Huisman)

DORDRECHT - Na een geweldige editie van het Sena Summer Jazz festival tijdens Big Rivers 2018 en een welverdiende zomerstop gaat Jazzpodium DJS vanaf 7 september onder een nieuwe naam weer van start met een nieuw seizoen.

De in 1947 opgerichte Dordtse Jazz Sociëteit gaat vanaf nu door het leven als 'Muziekpodium DJS'. Al jaren is er meer aandacht voor meer dan alleen Jazz dus het werd tijd. Wie wil komen genieten van Blues, Jazz, Wereldmuziek en aanverwante stijlen is dus vanaf 7 september weer van harte welkom bij Muziekpodium DJS.

Het concertseizoen start met de veelgevraagde Johnny Cash tributeband 'Boys Named Sue'.Het vijftal rasmuzikanten van de sinds 2001 bestaande eerbetoonband weet de energie, opwinding, rebellie en ontroering van Johnny Cash over te brengen zonder de meester (1932-2003) klakkeloos te willen kopiëren. Alle kanten en periodes van Johnny Cash komen aan bod: de country-Cash, de rockende Cash, de gospel-Cash en de American Recordings-Cash.

Het concert start om 22.00 uur. De entree bedraagt deze avond € 10,-. Voor leden en jongeren tot 25 jaar € 5,-. Muziekpodium DJS is te vinden aan het Grotekerksplein 1.

Foto: Johnny Cash tributeband 'Boys Named Sue'

Lees meer over:

muziekpodium djs
Deel dit bericht met je vrienden!