donderdag 9 december 2021

Alles over Dordrecht

Bert Staat en Marianne Nobel waren bij Studio de Witt

27 augustus 2018

DORDRECHT - Oud-CU/SGP gemeenteraadslid Bert Staat was zaterdag 25 augustus in de uitzending van Studio de Witt de hoofdgast. Bert nam dit jaar na 28 jaar afscheid van de Dordtse politiek.

In het tweede uur was er een verslag van de gebroeders De Witt herdenking van 20 augustus te beluisteren. Ook was er een telefonisch interview met Damiet van Dalsum over het internationaal micro festival dat volgende week weekend in Dordrecht plaats vindt.

Marianne Nobel met haar kleindochter Abby vermaken zich prima.

De avond ervoor schitterde de Dordtse zangeres Marianne Nobel in het talenten programma Voice Senior. In studio de Witt vertelde zij over haar ervaringen. Haar kleindochter Abby was ook aanwezig en wierp zich op als haar manager voor de social media.

Peter M. van der Linden was de Dichter van Dienst.

Deel dit bericht met je vrienden!