donderdag 9 december 2021

Alles over Dordrecht

Muzikaal nazomeren tijdens Zomereditie van Kunstmin Live

24 augustus 2018 (door Josette Huisman)

DORDRECHT - Op zaterdagavond 1 september opent Kunstmin het seizoen met een speciale Zomereditie van Kunstmin Live. Dit muzikale feest in de tuin van Schouwburg Kunstmin is gratis toegankelijk.

Tien muzikanten en singer-songwriters uit de regio, die eerder te gasten waren in de talkshow, komen samen om de zomer af te sluiten tijdens dit feest in de buitenlucht. Naaste de vaste Kunstmin Live huisband The EasyTones staan de volgende muzikanten en singer-songwriters op het programma: Sanne Monster, Duo Mu-Chique, Ilse Bevelander, Wendy Hoogendijk, Onno Kuipers, Walter Kuipers, Eefje Mesker, The Wanderers, Lotte Okkerse en Jennifer Evenhuis. Van Het Dorp (Wim Sonneveld) tot een Dordtse versie van Empire State of Mind (Jay-Z & Alicia Keys); de regionale artiesten spelen nummers uit eerdere Kunstmin Live edities en brengen daarnaast ook hun eigen repertoire ten gehore. Tussen de concerten door worden ze geïnterviewd  door presentatoren Marjolijn Meijers en Kees Thies.

Vanaf 18:00 uur is het Theatercafé geopend en om 20:00 uur start het eerste concert. Het programma is gratis toegankelijk, kent geen pauzes en men kan doorlopend in- en uitlopen. Kunstmin Live start altijd om 20:00 uur en vindt komend najaar plaats op za 1 september 2018 (Zomereditie), wo 10 oktober (Rob Kamphues), wo 14 november (Peter Brusse) en wo 12 december (Henny Huisman) bij Schouwburg Kunstmin. Info en tickets via de website

Foto: Tom Croes - Maarten Teekens - The Easytones

Lees meer over:

kunstmin easy tones
Deel dit bericht met je vrienden!